tiistai 2. maaliskuuta 2010

My new "Handmade lovers"

Handmade lovers, sillä nimellä nämä Xuz:n ihkut saapikkaat kulkevat. Ensimmäistä kertaa näin kengät Maalaisunelman Eko-numerossa mutta koska siellä nimi oli kirjoittetu väärin en koskaan löytänyt lisää tietoa. Kengät jäivät kuitenkin mieleen...

Handmade lovers, det är namnet som dessa juveler till stövlar har. Jag såg dessa skor första gången i Maalaisunelma, i Eko-numret , men eftersom namnet där var fel skrivet så hittade jag aldrig mera info. Men skorna blev kvar i mitt minne...

...ja voi sitä riemua kun Virpin kanssa Formex-messuilla tupsahdimme Xuz:n osastolle. Portugalilainen suunnittelijakaksikko oli myös innoissaan kun My Country Home ensimmäisenä Suomessa ryhtyi jälleenmyyjäksi.

...och gissa hur glada vi blev med Virpi när vi plötsligt befann oss i Xuz:s monter på Formex-mässan. Den portugisiska design-duon var också ivriga när My Country Home blev den första återförsäljaren i Finland.Puodilla jatkuu keväinen meininki. Roosan, valkoisen ja harmaan yhdistelmä on ehdoton suosikkini :-) Affarin kynttilöillä saa hetkessä piristystä kevätkotiin...

...piristystä on myös tiedossa kaikille Ihanille Naisille maanataina 8.3 kun Annen kanssa tarjoamme Kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi lasilliset kuohuvaa.
Sydämellisesti Tervetuloa!

På butiken fortsätter det i vårens tecken. Kombinationen rosa, vitt och grått är min absoluta favorit :-) Med Affaris ljus kan man pigga upp vårhemmet på en gång...


...det blir uppigning även till alla Härliga Kvinnor på måndagen 8.3 då vi med Anne bjuder ett glas porlande till Internationella kvinnodagens ära.
Hjärtligt Välkomna!

8 kommenttia:

 1. Nuo kengät, nuo kengät..*voih* Ne on ihanat!!

  VastaaPoista
 2. Heippa vaan, voi eivätkös olekin ihanat myös jalassa?
  Ja sopivat niin hyvin myös farkkujen kanssa:)

  Kyllä nyt kelpaa rokkailla ;)

  Tunnelma puodillasi on jo niin keväinen :)

  VastaaPoista
 3. Moicca!
  Hyvännäköisiä nuo sinun poposi! Voisin ajatella spatseerata Manhattanin katuja tuollaisissa ;) Mistä ostit ja onko muita malleja ja värejä?

  Kramz,
  Stina

  VastaaPoista
 4. Hi Stina!

  Popot on Virpin puodista eli My Country Homesta, tällä hetkellä tarjolla vain harmaana... mutta sopivat kivasti sinisen kanssa ;-)

  VastaaPoista
 5. Men guud vilka underbara stövlar!!! Vill ha!! NU, genast!

  VastaaPoista
 6. Moicca Terhi!
  Ostan sellaiset välittömästi, kokoa vain on vaikeaa näin meilitse tietää!!! Otatko puotiisi kesäksi tuollaiset myyntiin? Riippuu hiukan mallista mutta joko 36 tai 37, niin ja varmaan kuinka läsikset ovat sääret =) Harmaa ja sininen=vaude ;)

  VastaaPoista
 7. Stina, laitan sulle infoa Fb:n kautta :-)

  VastaaPoista