keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Lomaterveiset! Semesterhälsning!


Harva taitaa lomailla työpaikallaan! No, en minäkään toimettomana ole ollut mutta ihanalta on tuntunut kun olen saanut koko viikon keskittyä vain puotiini. Kahden työn välillä "ravaaminen" on kieltämättä välillä raskasta mutta toisaalta hoitotyö vanhainkodilla on hyvää vastapainoa kaupanteolle :-)

Det är inte många som semestrar på sitt jobb! No, jag har nog inte helt varit lat men det har kännts härligt att man fått hela veckan egna sig bara till butiken. Att "springa" mellan två jobb är ärligt talat ibland tungt men å andra sidan är vårdarjobbet på åldringshemmet bra variation till butiken :-)Kiitos pääsiäisen tulee minunkin pidettyä useampi päivä kokonaan vapaata!

Tack vare påsken kommer även jag att ha flera helt lediga dagar!


Mutta vielä torstaina sekä lauantaina on puoti avoinna. Eli ehdit siis hankkia pääsiäiskukille kauniit ruukut sekä viemisiksi vaikka söpöjä munakyntilöitä.

Men ännu på torsdag samt lördag har butiken öppet. Så du har möjlighet att skaffa vackra krukor till påskblommorna och söta äggljus som present.


Huomenna, ei vaan tänään (kello näyttää taas juoksevan) onkin kevät! Ihanaa huhtikuuta ystäväiseni!!!

Imorgon, nej idag (klockan tycks springa igen) är det våren! Ha en skön april mina vänner!!!

6 kommenttia:

 1. MIkäpä siinä työpaikalla ollessa kun puitteet on tuollaiset..ihanaa..:)
  Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 2. Kyllä minä vaikka asuisin tuollaisella työpaikalla.

  Hyvää pääsiäistä!!

  VastaaPoista
 3. Hyvää Pääsiäistä myös sinulle!
  Kuullaan sunnuntaina lenkkarit jalassa ;) ??

  VastaaPoista
 4. Tosi "magee" työpaikka! Tuollaisella minäkin viihtyisin = ).

  Hauskaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 5. Hyvää pääsiäistä sinulle myös! Kyllä sinulla on kaunis työpaikka. Hassua, kirjoitit että toivottavasti kohta käyn sukulaisissa siellä. Eilen täti joka asuu siellä soitti ja sanoi että tulee tänne tänään!

  VastaaPoista
 6. Heippa sinne Korppooseen! Tiedän tunteesi, putiikille pääsee "lomailemaan" ja nauttimaan. Sain hetken aikaa kokeilla,mitä on tehdä kahta työtä yhtäaikaa....
  Aurinkoista kevään jatkoa!

  VastaaPoista