keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Blogin testailua... Testing av bloggen...

Hassua, aloitin blogin pidon pian yhdeksän vuotta sitten ja silloin kaikki sujui suit sait... Nykyään tulee eteen jos jonkinlaista ongelmaa... "Käyttäjäperäistä" suurimmalta osin...mutta olen aika avuton uuden tietokoneeni kanssa. iPadilla päivitys sujui aikoinaan helposti mutta nyt jostain syystä en löydä toimivaa appia jolla se olisi helppoa... Siispä käytän MacBookia joka mulle vielä kovin uusi... Mutta en anna periksi, tarkoitus on näet saada blogi taasen henkiin, ja sitä kautta kertoa vähän laajemmin kuulumisia puodilta ja Korppoosta... Facebook kun on vähän rajallinen kanava... Ja edelläänkään eivät kaikki ole Facebookissa... :)

Har lite startsvårigheter med bloggandet, men planen är att igen börja skriva aktuella saker från boden och från Korpo...bara jag kommer överens med min nya dator... ;)


Tässä muutamia ispiraatiokuvia... Puoti pullollaan ihastuttavia sisustusjuttuja joilla taiot uuden ilmeen kotiisi tai mökille...

Här några inspirationsbilder... Boden är fylld med härliga inredningsdetaljer med vilka du kan pigga upp därhemma eller på boden...Ib Laursenin kauniit astiat ovat täydelliset arjen piristäjät. 

Ib laursens kärl är perfekta att pigga upp vardagen med.


Strömshagan hauska lyhty tuikulle tuo mieleen perinteisen myrskylyhdyn.

Den roliga lyktan för värmeljus från Strömshaga påminner om den traditionella stormlyktan.


Hurmaavat pikkutaljat on ommeltu hukkapaloista, koko 40x40 cm, 39€ kpl. Taljat kuin myös kaikki kuvien tekstiilit ja monet muut pikkutavarat löydät myös nettikaupastamme, www.amaliashem.com onpi osoite jonne kannattaa klikata :) 
No niin, nyt katsotaan kuinka muijan käy...pitäkää peukkuja, että postaus onnistuu :))

De söta små fårskinnen är gjorda av restbitar, 40x40cm, 39€ st. Skinnen samt alla textilier och de flesta av småtingen hittar du även från vår näthandel, www.amaliashem.com är adressen dit det lönar sig att klicka till :) 
Nå ja, nu ska vi se hur jag lyckas...håll tummarna att det går bra :))
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti