perjantai 11. helmikuuta 2011

Friends Forever-resa även på svenska ;-)

Här äntligen den svenska versionen av vårens inredningsresa till Sverige...


FRIENDS FOREVER-INREDNINGSRESA

Kom med på en vårlig inredningsresa till Sverige. Vi kommer att åka runt med egen buss och besöka inredningsbutiker, antikvitetsaffärer samt loppisar.


Vi shoppar bla. i dessa butiker : Zandvoort (www.zandvoort.se), Ulriksdals slottsträdgård (www.rappne.nu) som är en underbar handelsträdgård/butik , där kommer vi även att äta lunch. Till reseplanen hör också Biskopsgården (www.biskopsgarden.com) där Maria bjuder på eftermiddagskaffe i sin vackra trädgård eller förtjusande hem.


Vi kommer att övernatta på Söderfors herrgård som härstammar från 1600-talet , (www.soderforsherrgard.se). Där får vi njuta av välkomstdrink samt en tre rätters middag.

På lördagen kommer vi att besöka bla. ett stort loppis utanför Gävle samt lifestyle- butiken Uthuset i Stan (www.uthuset.com) i Gävle centrum.


Följ oss med Din vän på en oförglömlig Friends Forever-inredningsresa 12.-15.5 2011


Till priset ingår:

Busstransport (från/till Tammerfors)

Båtresorna i 2 pers. hytt B4 Viking Line Åbo-Stockholm- Åbo

Övernattning i 2 personers rum på Söderfors herrgård där vi får välkomstdrink, tre rätters middag samt en smaklig frukost

Eftermiddagskaffe på Biskopsgården


Pris 390€/ person


Anmälningarna till virpi@mycountryhome.fi eller amaliashem@gmail.com med rubrik "Friends Forever-resa"


Platserna fylls efter anmälningsordning. 50 damer ryms med :-)


Mera information får Ni om resan via e-mail eller genom att ringa 040 7561567/Virpi eller 045 1332701/ Terhi , och då går det bra att tala svenska :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti