keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Calou ...I like...

Joko sinulla on omat Calout? Näitä mukavia ja söpöjä menopelejä sain uuden satsin viime viikolla puodille. Tällä kertaa myös muutamat raikkaat punaiset Calout, hm, niitähän minulla ei vielä itselläni olekaan...

Har du redan ett par egna Calous? Fick en sats av dessa sköna och söta skodon till butiken. Den här gången även några fräscha,röda Calous, hm, sådana har inte heller jag ännu...

Kaikki värit ovat kestävästä lakerinahasta, pohja on joustavaa kumiseosta paitsi sisäpohja joka on puuta. Ja lestihän on perinteinen puukenkä.

Alla färger är av hållbart lackerat läder, bottnet av gummiblandning utom innersulan som är av tre. Och lästen är ju traditionell träsko.Vielä muistutan tulevan viikonlopun kirpparista! Myyjiä on tupa täynnä ja tarjolla monenlaista tavaraa. Tervetuloa tekemään löytöjä!

Ännu vill jag påminna om helgens loppis! Huset är fullt av försäljare och det bjuds på många sorters grejor. Välkommen att fynda!

1 kommentti:

  1. Hei,...me too :)

    Juu on jo aikas monet parit, tohdinko edes laskea ;)
    Punaisia ei ole minullakaan vielä...hm ;)

    Pitäkäähän lystikäs kirppisviikonloppu siellä Korppoossa, olisin minäkin mielelläni kimsuineni osallistunut, jos vain olisi mahdollisuus.

    VastaaPoista