tiistai 8. syyskuuta 2009

Uutuuksia odotellessa... I väntan på nyheter...


Syksyä on jo ihanasti ilmassa, punaposkiset, herkulliset omenatkin sen todistavat :-)

Det finns höst i luften, även de röda, smaskiga äpplen bekräftar det :-)


Kesäkauden hiljennettyä olen taas ehtinyt istua ompelukoneen ääressä ja valmiiksi on tullut tilaustöitä, mm. tämä verho jonka kokosin vanhoista lakanapitseistä.

Efter att sommarsäsongen gått över har jag hunnit sitta vid symaskinen och beställningsjobb har blivit färdiga, bla. denna gardin som jag sydde av gamla lakansspetsar.


Nämä ihanuudet saavat seuraa lähiviikkoina ... ( Romantiska hem &Inspiration i vitt-kirjaa on enää pari jäljellä ja Calou-kenkiä löytyy mustana ja valkoisena mutta vain kokoon 38 asti)

Dessa skönheter får sällskap inom närmaste veckorna... ( Det finns bara ett par Romantiska hem &Inspiration i vitt-böcker kvar och Calou-skor finns i svart och vitt men bara i storlekar upp till 38)


Kauniita syyspäiviä teille kaikille!

Vackra höstdagar till er alla!

Terhi

5 kommenttia:

 1. Kauniit verhot, taitava tyttö. Meille tuli tänään ensimmäiset messulavat, olo on kuin jouluaattona.(Aina on yhtä hauskaa avata laatikoita ja yllättyä mitä niistä löytyy). Huomenna odotellaan lisää. Toivottavasti sinunkin tilauksesi saapuvat pian!
  Mukavia syyspäiviä.
  Terv.Maiju

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihana kaunis verho ja loistava idea!! Mullakin olisi noita vanhoja pitsilakanoita pinoittain hamstrattuna. Vieläkö sulla on niitä Pariisiaiheisia kortteja?

  VastaaPoista
 3. Hei Siirisofia! Joitakin Pariisi-kortteja on vielä jäljellä :-)

  VastaaPoista
 4. Så mycket fint du visar i din blogg! ha en skön helg!

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia=) Ihastelin noita mekkoja, todella hurmaavia=)

  VastaaPoista