sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Unelmien putiikki Drömbutik


Työntäyteisen viikon jälkeen oli mahtava tunne avata uuden My Country Homen ovet! Autoin siis Virpiä putiikin muutossa Hämeenkyröstä Tampereelle. Viikon aikana kannettiin lukuisia laatikoita, pöytiä ja kaappeja... tavarat aseteltiin esille ja hinnoiteltiin... ja perjantaiaamuna kello 10 oli kaikki valmista!

Efter en arbetsam vecka kändes det underbart att öppna dörrarna till nya My Country Home!
Jag hjälpte alltså Virpi med flyttningen av butiken från Hämeenkyrö till Tammerfors. Under veckan bar vi otaliga lådor, bord och skåp... placerade fram och prissatte varorna... och på fredag morgon kl 10 var allting färdigt!


Tunnelma oli mahtava sekä ulkona että putiikissa . Aurinkoinen ilma oli saanut ihmiset liikkeelle ja kävelykadulta moni löysi tiensä uuteen putiikkiin.
Me Virpin kanssa toivotimme asiakkaat tervetulleiksi ihanissa Odd Molly-mekoissa joita myös putiikissa myydään ;-)

Stämningen var underbar både ute och inne i butiken. Det soliga vädret gjorde att det fanns mycket folk i farten. Det utmärkta läget vid gågatan fick många att titta in i den nya butiken.
Virpi och jag välkomnade kunderna i våra ljuvliga Odd Molly-klänningar som förresten finns till salu i butiken ;-)Jos kuljette Tampereella päin poiketkaa Virpin unelmien putiikkiin joka on kaunis kuin koru!

Om ni råkar vara i Tammerforstrakten så ta en titt på Virpis drömbutik som är vacker som ett smycke!

3 kommenttia:

 1. Voi miten ihana putiikki! Ja te olette kuin sadusta noin ihanissa vaatteissa

  VastaaPoista
 2. Väsymys teistä oli kuin pois pyyhkäisty, niin säteileviä olitte. Tunnelma oli ihanan rauhallinen ja välitön. Kauppa on ihan Tampereen parhaalla paikalla ja varmasti poikkean uudelleen. Olette yhdessä ihania !
  Hyvää alkavaa viikkoa sinulle :)
  Blogisi on myös ihana.

  VastaaPoista
 3. Oj wau! Vilken butik och vilka fina damer! Härliga härliga klänningar och caloughs på fötterna! Så söta ni är! :)

  VastaaPoista