maanantai 9. helmikuuta 2009

Keväisiä värejä ja tuoksujaVoi kuinka paljon värit vaikuttavatkaan mielialaan ja tunnelmaan! Avatessani Desicon kynttilälaatikoita tuntui kuin myös kevättä olisi tullut lähetyksen mukana . Heleät roosan, vihreän ja sinisen sävyt ovat aivan hurmaavia ja muistuttavat lähenevästä valoisasta ajasta. Tänään myös aurinko paisteli koko päivän joten olo oli vallan kepeä :-) Ja olotilani kruunasi jaloleinikki-kaunottaret! Kiitos Anna-Lena että olit niitä kukkakauppaasi ottanut!
Värien lisäksi toki myös tuoksuilla on suuri merkitys. Soap-factoryn "syötävän-herkullisista" saippuoista löytyy varmasti oma tuoksunsa joka oloon ja tarpeeseen. Itse ajattelin kokeilla Tropicanaa joka lupaa laittaa hormonit hyrräämään... ;-)

7 kommenttia:

 1. Hejs svejs...

  Härliga bilder, Lasse hade nog rätt han släppte mig inte idag till din butik sa att det tar för länge... men kanske i torsdag ??
  Kiva med Soapfactorys tvålar, har beställt av dem via nätet. Till julen hade jag "Noel", mina arbetskamrater fick av dem oxå !!
  Väntar ivrigt på dina nya saker.
  Kram Tina

  VastaaPoista
 2. Hej Tina!
  Hoppas vi ses på torsdag! Sakerna som jag beställde på mässan börjar komma vid månadsskiftet... =)
  Helmiina, kiitos!
  Koitin laittaa sulle kommenttia kauniista tyynyistäsi mutta en vaan onnistunut! Olen tunnetusti tumpelo tän tietotekniikan kanssa :-)

  VastaaPoista
 3. Hei, minäkin hurmaannuin saippuoihin, kokeilemani espresso onkin tehokas " muhkuraisille reisille" ja toivotaan tropicanan toimivan ;)

  VastaaPoista
 4. Kivoja kuvia! Täytyy vieläkin todeta, että teillä oli varmasti aivan upea reissu :)!

  Mutta ikäväkseni täytyy todeta, että mulla on "muhkuraiset reidet" ;). Haluaa siis tuota Virpin mainitsemaa espresso saippuaa :)!

  Saat siis uusia tilauksia putiikillesi helmi-maaliskuun vaihteessako? Voitaisiin sillon koittaa lähteä täältä Korppooseen!

  - Tanja -

  VastaaPoista
 5. Hei Tanja!
  Joo,mahtava matka oli :-)
  Olis ihana tavata, joten tulkaa ihmeessä visiitille!
  Tavaroita tulee tosiaan kuun vaihteessa mutta itse oon paikalla vasta maaliskuun toisella viikolla, lähden äiteen kanssa etelän aurinkoon 26.2...
  Pitäis varmaan munkin sitä kahvisaippuaa sitä ennen käyttää...?

  VastaaPoista
 6. Moicca!
  Terkkuja kevaisesta Nykista. Aurinko lammittaa ja linnut visertavat, kohta on puissa nuput! Sanopa Tinalle, kun tulee huomenna ostoksille, etta ostaa isomman auton siihen mennessa kun saat uudet tavarat ja mina paasen tekemaan tilaukseni!!!

  Hyvaa matkaa,
  Stina

  VastaaPoista