sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Apuaaa!!!Nyt ei meikä enää kestä!!!! Olen mielestäni tehnyt kaikki kommervenkit joilla pitäisi saada siirrettyä digikameralla ottamiani kuvia blogiin mutta ei vaan onnistu. Tumpelo mikä tumpelo!
Niinpä taasen kännykällä napattu kuva joka vielä on kaiken lisäksi pari vuotta vanha! No, lumi jota tällä hetkellä jopa on hieman maassa on edelleen valkoista eikä meitin talokaan ole muuttunut :-)
Eli voisko joku kiltti auttaa mua selvittämään tätä kuvamysteeriä??? Ensin luulin että kuvat on väärässä muodossa tallennettuja mutta kyllä ne on jpg-muodossa... Tosin myös lyhenne IMG esiintyy kuvien yhteydessä. Siis kaikki toi on mulle hepreaa!!! Pitäis tietty hakeutua jollekin kurssille mutta ei taida sellasta löytyä tähän hätään!

No, kun nyt vihdoin aloin kirjoittaa voin tietty laittaa muutaman sanasen kuulumisia. (Olen suunnitellut kertoa niitä kuvien kera jo pari viikkoa...).
Eli uusi vuosi alkoi mukavasti San Franciscossa, viikko ihasteltiin ukkelin kanssa kaunista kaupunkia jossa sekä maisemat, ihmiset sekä talot hurmasivat.

Kotiin palattuani sain rekisteröityä Amalias Hem:in !!! Joten nyt mulla on toiminimi :-)
Puodilla on ollut tosin HYVIN hiljaista mutta se kuulunee asiaan näin alkuvuodesta...

Pientä vipinää toivon kuitenkin tammikuun kahdelle viimeiselle viikolle sillä aion pitää suuren maailman mukaisen talvi-alen ;-) Lisämaustetta siihen tulee sunnuntaina 25.1 kun kaarinalainen Myyntihuone Ovella vierailee omien alennettujen Greenhouse-vaatteiden kera puodillani. Eli kaikki tervetuloa tekemään löytöjä! Aukioloajat tutussa paikassa yläreunassa...

Neuvonantoja kuvansiirtoihin odotellen,
Terhi

3 kommenttia:

 1. Onnittelut!!!
  Toivotan hyvää myyntiä sunnuntaille sekä HUUUUURJAAAN aleen:)
  Alea yritän minäkin...
  Jotain iihanaahan meille on pian luvassa.. ;)

  VastaaPoista
 2. Oi kuinka ihanan näköinen talonne on!

  Varmasti myös sisältä yhtä upea!

  VastaaPoista
 3. oletko saanut apua kuvamysteerin? En tiedä jos voin auttaa en oikein ymmärrä mikä ongelma on

  VastaaPoista