sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Sunnuntaikuvia


Ajattelinpa näin pyhäpäivän kunniaksi esitellä parit (useista) "alttareistani".No jaa, asetelmiksi kai näitä paremminkin kutsutaan... Monen muun lailla olen ihastunut uskonnollisiin kuviin ja esineisiin.
Marmorisen madonnan ostin Pelastusarmeijan kirppikseltä Turusta viime keväänä, hintaa tais olla vain pari kymppiä! Muistan kuinka menin ihan shokkiin löydettyäni sen , maksaessani jopa unohdin pankkikorttini pin-koodin!!! Onneksi löytyi myös käteistä :-)
Enkelitaulu taasen on lahja hyvältä ystävältäni parinkymmenen vuoden takaa, hän oli ostanut sen Saksasta ja on varmaankin sata vuotta vanha taideteos.
Ja kas kummaa, herttaköynnöskin on vielä elossa! Toisin kuin pelargoniani jotka autuaasti unohdin talvimyräkän keskelle.

5 kommenttia:

 1. Heippa sinne lumiseen Suomen Korppooseen!

  Ruukut ovat nyt maksetut. Lisää ihania kuvia näille sivuille ja kauppa käy! Pidän tilinumerosi hyvin tallessa, sillä näin tänäpäivänä kaupat tehdään!

  Niitä lumihiutaleita vois tännekinpäin lähettää, lämpötilat ovat miinuksien puolella mutta sukkia en ole vielä jalkaani laittanut. Tuskin tänätalvenakaan laitan. Milloinkohan viimeksi olisi ollut niin kylmää että jalat olisivat olleet kylmästä kankeat?!

  mvh Stina

  VastaaPoista
 2. Hei taas Stina!
  Juu, lumen keskellä ollaan! Todella kaunista! Mutta meikä on aikas moinen vilukissa joten näillä keleillä mulla on jopa kahdet villasukat jalassa!
  Kiitos sulle ruukkujen ostosta! Laitan ne Tinan mukaan kun tulee seuraavan kerran. Ja koitan näpsiä lisää kuvia kunhan saan puotia vähän järjestykseen, tänään tuli iiiso paketti sisällään kaikkea kivaa... ;-)

  Hyviä vointeja! Kirjoitellaan taas!

  T. Terhi

  VastaaPoista
 3. Hej Terhi.
  Hemfärd i morgon efter intensiva, lärorika studiedagar!
  Dock har ögat hunnit vila på dina rogivande söndagsbilder.

  Kommer till Amalias hem på fredagen / Tia.

  VastaaPoista
 4. Hej Terhi.

  Hyllan passat perfekt i köket.Den vita julstrumpan hänger prydligt i tamburen, och passar även den perfekt till inredningen.I väntan på trasorna.

  Trevlig självständighetsdag / Tia.

  VastaaPoista
 5. Hej Tia!
  Vad roligt att hyllan passar!!! Sätter undan disktrasor åt dig :-)

  Trevlig självständighetsdag till dig med! Och lycka till till praktiken!

  H.Terhi

  VastaaPoista