torstai 30. lokakuuta 2008

Herttaköynnökseni


Vihdoin sain käsiini viherkasvin jota jo kauan olen himoinnut! Paikallisen kukkakaupan Anna-Lena niitä hankki ja heti ostin yhden kotiin ja toisen putiikille. Sain myös täydelliset hoito-ohjeet, onneksi, sillä sisäkukkien hoito ei ole vahvin lajini.
Taustalla poseeraa Amalia Aspelund jolta olen "kaapannut" nimen firmalleni.
Opin tänään muuten uuden asian liittyen putiikin pitoon ; tavarantoimittajien kanssa pitää olla tiukkana! Katsotaan josko ensi viikolla tulisi tulosta...

6 kommenttia:

 1. Hei! Kuvat näyttävät ihanilta! Onnea putiikillesi, voi kun pääsisin käymään! Toivottavasti jatkat, ensi jouluksi sitten tulisin kauppalistan kanssa:)

  terveisin Maarit, vielä hetken vain kesäkorppoolainen

  VastaaPoista
 2. Kiitos!
  Toivon todella itsekin että saan jatkettua vuokrasopimusta. Stabin taloon on tulossa remontti mutta se ilmeisesti aloitetaan ylhäältä jonne on suunniteltu hotelli! Eli pidetään peukkuja että voin huseerata kellarissa!!!
  Ymmärsinkös oikein että olet muuttamassa vakituisesti Korppooseen?Sehän olisi mahtavaa! Itse olen viettänyt lapsuuteni täällä ja muutamien kaupunkivuosien jälkeen palasin enkä ole päivääkään katunut:-)

  VastaaPoista
 3. Hotellihan kuulostaa hyvältä, lisää vaan elämää, ja putiikkeja, joista voi löytää niin "oma väki" kuin kulkijatkin jotain, ei ole oikein ollut. Jep, olemme tulossa, jättiperhe:)Antaa rohkeutta uskoa kun kerroit ettet ole yhtään itse katunut muuttoa saaristoon!

  VastaaPoista
 4. Hei hienoa!
  Kiva että tulee lapsiakin!!!
  Meidän Lauri 13, Venla 11 ja Matti 8 viihtyvät hyvin vaikka onkin "pienet kuviot", tai ehkä juuri siksi...
  Hyvää syksyn jatkoa! Ja tapaamisiin!
  T.Terhi

  VastaaPoista
 5. Onpas tullut murhattua muutama herttaköynnös. Onnea vaan sen kasvattamiseen ja hengissä pitoon! Tutut kasvothan ne sieltä kuvasta pilkistävät!

  VastaaPoista
 6. Hej Terhi!
  Fönstershoppade idag i din underbara butik. På grund av alla vackra saker jag såg och den välbefinnandekänsla jag fick, ville jag inte komma loss trots att det regnade.

  Återkommer i morgon.
  Mvh / Tia.

  VastaaPoista